Skip to main content

De Linie ICT logo

Website en ICT advies

Of u nu een nieuwe website of webshop wilt of vragen heeft over het verbeteren van uw huidige site De Linie ICT denkt graag met u mee.

Wij begrijpen goed dat een drukke ondernemer bezig moet zijn met dat waar hij goed in is.

Het gebeurd niet zelden dat we vragen krijgen waarom een site niet zo goed scoort in Google of dat hij zo lastig is om aan te passen. Vaak gaat het dan om sites die wel goed verkocht zijn maar achteraf toch niet door de keuring komen als het gaat om kwaliteit.

Het gebrek aan kwaliteit "onder de motorkap" zie je niet als de site wordt opgeleverd als je niet weet waar je moet kijken. En dat is ook niet vreemd, je bent geen professionele websitebouwer dus dat hoef je jezelf niet kwalijk te nemen. Maar wat je mogelijk als alarmbel kunt zien is als de website heel erg goedkoop is en toch wordt verkocht met kreten als hij gaat meteen geweldig in Google etc. Dat is helaas niet de praktijk en is het goed vindbaar maken van een website een zaak van genoeg tijd besteden aan het invullen van de juiste informatie op de juiste manier op de juiste plek. En simpel gezegd... tijd=geld.

Dat is in het kort ook meteen de uitleg waarom zoekmachineoptimalisatie (SEO) ook geen goedkope dienst is. Het is ook geen magisch iets of een geheim trucje wat nog niemand weet.

Ook een goede website die je voor een fatsoenlijk bedrag kunt laten maken is nooit heel goedkoop. Ook hier zitten een minimaal aantal uren in die je nodig hebt om alle zoekwoorden en techniek op de juiste manier in de site te verwerken. Denk daaraan bij het zoeken naar een websitebouwer en vraag goed door wat hij wel en niet voor het bedrag allemaal maakt.

Om een beter beeld te krijgen is het ook heel leerzaam om met een aantal websitebouwers in gesprek te gaan. Vergelijk de argumenten en kies voor de partij waarmee je de beste klik hebt. Als het goed is dan heb je er jaren plezier van.

Wil je weten hoe wij werken? Mail of bel ons.

Neem contact op en stel je vragen.