Webshops maken in Joomla!, WordPress of PrestaShop

Zoekt u een flexibele webshop om uw producten online te verkopen? Wilt u zelf aan de slag of liever een deel of alles uitbesteden?

Als ervaren webshopbouwer kunnen wij op diverse platformen een passende webwinkel maken desgewenst inclusief een website.

Dat webshops en het online kopen van goederen en diensten steeds meer als normaal en vanzelfsprekend wordt gezien blijkt wel uit de cijfers van het CBS waaruit blijkt dan in Nederland in 2019 al bijna 80% van de mensen tussen de 16 en 75 jaar online koopt. Hierbij spelen aankopen via een mobiel een steeds grotere rol.

Er zijn diverse betrouwbare mogelijkheden om een webshop te integreren binnen jouw bestaande website of meteen in je nieuwe website te laten bouwen.

Voor webshops die binnen Joomla draaien hebben wij veel ervaring met o.a. HikaShop, VirtueMart en J2Store. Dit zijn uitgebreide webshopextensies met veel mogelijkheden om naast reguliere producten ook downloadbare producten, tickets en andere virtuele goederen te verkopen. Daarnaast is er natuurlijk WooCommerce voor WordPress en bijvoorbeeld Prestashop als pure webshop.

Welke webshop is voor jou geschikt?

Deze vraag is belangrijk om te beantwoorden voor het maken van een keuze uit het grote aanbod aan webshopoplossingen. Je kunt al een voorselectie maken door vragen te beantwoorden als:

  • ga je veel producten verkopen? (10, 1000 of 100000)
  • wil je dat de voorraad en bijvoorbeeld je facturen direct in je boekhoudsysteem of een ander pakket worden verwerkt?
  • hoe handig ben je zelf in het beheer van je website/webshop?

Het kiezen van de beste oplossing voor jou is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, wensen en eisen. Je hoeft niet te kiezen voor het grootste platform, kleinere pakketten kunnen soms een veel betere keuze zijn in jouw situatie. Ook is de grootte van het platform niet bepalend voor de kwaliteit (is een Volkswagen Golf een betere auto dan een Rolls Royce omdat hij meer verkocht wordt?).

Van alle hieronder genoemde pakketten weten wij dat er goede ondersteuning mogelijk is en dat het goede opties zijn om een webshop mee te maken.

We helpen je graag met het maken van een juiste keuze en indien gewenst met het beheer van de inhoud en de website/shop zelf.

Neem contact met ons op

HikaShop Joomla! webshopJ2Store Joomla! webshopVirtueMart Joomla! webshopPrestaShop webshopWooCommerce WordPress webshop

 

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.