Joomla! websites laten maken, zelfs doen of samen.

Responsive websites laten maken

Zoek je een nieuwe website die goed vindbaar is, flexibel en veilig maar toch zelf te onderhouden? Dan ben je bij onze experts aan het juiste adres.

Daar waar WordPress het meest gebruikte CMS is is Joomla! al meerdere keren op rij verkozen tot het beste gratis Open Source CMS.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij voor het maken van websites een voorkeur hebben voor het Open Source CMS Joomla! ® . Dit houdt niet in dat wij alle sites persé met Joomla! ® maken, soms heeft een ander CMS de voorkeur. Dit is vaak een combinatie van klantwens en het beoogde resultaat. Dus ook voor een WordPress Blog of een statische HTML website kunt u bij De Linie ICT terecht.

Bij het ontwerpen van een nieuwe website is het belangrijk dat het ontwerp goed aansluit bij de uitstraling en het imago van uw organisatie.

Bijna iedereen heeft wel een persoonlijke pagina op het internet bijvoorbeeld op facebook, een blog of een ander soort website. Belangrijk is dat u met uw website de juiste indruk wekt bij uw doelgroep.

Om dit te kunnen vertalen naar een ontwerp, is het belangrijk dat wij een goede indruk krijgen van uw behoeften en – meer nog – die van uw klanten. Afhankelijk hiervan kan het zijn dat u beter af bent met een eenvoudige site dan met een complexe.

Een ander aspect dat wordt meegenomen in het ontwerp is de positie van uw producten. Wat maakt uw product speciaal? Waarom komen klanten voor een standaard product naar u toe en niet naar uw concurrent?

Bent u nieuwsgierig om te weten wat De Linie ICT voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van webdesign?
Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bekijken.

Neem contact met ons op voor een Joomla! website

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.