Microsoft 365 producten

Wij leveren vrijwel alle producten van Microsoft, zowel voor zakelijk- als privégebruik. Originele licenties in zowel abonnementsvorm als eenmalige aankoop.

Meer over Microsoft 365

Online Backup van Mindtime Backup

Wij bieden in samenwerking met Mindtime Online Backup een zeer scherp geprijsde, gebruiksvriendelijke en volledig automatische online backup service aan. Een goede en geteste backup is een zorg minder als het gaat om uw kostbare gegevens.

Meer over Online Backup

NordVPN Virtual Private Network software

Met NordVPN Virtual Private Network software heeft u een VPN-service die u een veilige, gecodeerde tunnel biedt waardoor online verkeer kan stromen.

Meer over Nord VPN Software

Eset antivirus software

De producten van ESET zijn door ons gekozen omdat ze bijzonder goed scoren in de jarenlange testen op het gebeid van internetbeveiliging. Ook zijn de regelmatig als beste uit de test gekomen zoals recent in de test van de consumentenbond van februari 2021.

Meer over Eset Software

Laposta Nederlands nieuwsbriefprogramma

Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee je eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in je eigen huisstijl kunt opmaken en versturen. De software is volledig Nederlandstalig en ook alle servers staan in Nederland. Tot 2.000 relaties kun je Laposta gratis gebruiken.

Meer over Laposta