Software voor Security, Officepakketten en back-up

Microsoft 365 producten

Microsoft 365 producten

Wij leveren vrijwel alle producten van Microsoft, zowel voor zakelijk- als privégebruik. Originele licenties in zowel abonnementsvorm als eenmalige aankoop.

Eset antivirus software

Eset Antivirus en Internet Security software

De producten van ESET zijn door ons gekozen omdat ze bijzonder goed scoren in de jarenlange testen op het gebeid van internetbeveiliging. Ook zijn de regelmatig als beste uit de test gekomen zoals recent in de test van de consumentenbond van februari 2021.

Online Backup van Mindtime Backup

Online backup van Mindtime Backup

Wij bieden in samenwerking met Mindtime Online Backup een zeer scherp geprijsde, gebruiksvriendelijke en volledig automatische online backup service aan. Een goede en geteste backup is een zorg minder als het gaat om uw kostbare gegevens.

Laposta Nederlands nieuwsbriefprogramma

Laposta nieuwsbriefprogramma

Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee je eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in je eigen huisstijl kunt opmaken en versturen. De software is volledig Nederlandstalig en ook alle servers staan in Nederland. Tot 2.000 relaties kun je Laposta gratis gebruiken.

NordVPN Virtual Private Network software

NordVPN Virtual Private Network software

Met NordVPN Virtual Private Network software heeft u een VPN-service die u een veilige, gecodeerde tunnel biedt waardoor online verkeer kan stromen.

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.