Skip to main content

De Linie ICT logo

Over ons | De Linie ICT

Nico van Leeuwen

Hij

Techneut in hart en nieren en in de automatisering sinds “heel lang geleden”. Bouwt websites het liefste met Joomla! en is ook gecertificeerd Joomla! Administrator maar bouwt ook sites in bijvoorbeeld WordPress of gewoon plat HTML. Zoekt graag oplossingen, houd van Open Source, vakantie in Schotland en drinkt koffie zwart met een koekje.

Edith van LeeuwenBoekje Webdesign

Zij

Van oorsprong een directiesecretaresse, een administratieve duizendpoot, geweldig in communicatie en klantcontact. Kreeg het websitevirus te pakken door het website boekje (gekocht voor Nico) zelf te lezen. Cat & dog lady. Is graag creatief en houdt van vakanties in Engeland. Drinkt cappuccino of thee.

Over De Linie ICT
Samen zijn wij, in 2011 De Linie ICT gestart. Wij zijn zeer servicegericht en denken mee in oplossingen voor de klant. Wat is voor u het meest geschikt naar aanleiding van uw verhaal. Daarnaast praten we ook nog in begrijpbare taal.
Voor MKB bedrijven en de ZZP’er zijn wij graag gesprekspartner als het gaat om hun online presentatie en helpen graag met het werken aan de best passende oplossing. Wij werken het liefste met het CMS Joomla! om websites te bouwen. Wij staan achter de ‘Open Source’ gedachte en delen graag onze kennis. Wij zijn hierdoor ook medeoprichters van JUG Breda (Joomla! User Group) geworden en maken deel uit van de Joomla! Community.

Wij zijn ook van mening dat u te allen tijde moet kunnen beschikken over uw gegevens. Hiervoor heeft u dan ook altijd volledige toegang tot alle aspecten van uw website. Ook domeinen worden op uw naam geregistreerd.

BizzMixOver BizzMix
De Linie ICT maakt tevens deel uit van BizzMix. Dit is een netwerk van professionals waarbij het versterken door samenwerken en kennisdeling erg inspirerend werkt. Onder de vlag van BizzMix pakken we met veel succes grotere projecten aan.

Samenvattend
Wij vullen elkaar in ons leven én onze werkzaamheden goed aan, kortom wij zijn de perfecte match en dat zijn wij ook graag met u!

Met vriendelijke groet,
Nico & Edith van Leeuwen