Joomla! website upgraden

Het zal velen niet ontgaan zijn maar per 31-12-2014 zal de support voor Joomla! ® 2.5 aflopen. Het is dus zaak om uw website op korte termijn te updaten naar de meest recente Joomla! ® 3 versie.

joomla upgraden naar versie 3

Het upgraden van versie 2.5 naar 3 is in theorie een klus van enkele klikken maar in de praktijk komt er vaak meer bij kijken. Zo heeft u te maken met verouderde templates die moeten worden aangepast of worden vervangen door een meer recente template die ook meteen responsive is.

Denk ook aan de extensies die u gebruikt, hiervan moet worden gecontroleerd of ze nog werken in Joomla! ® 3 en of er nieuwe versies van beschikbaar zijn voordat u de upgrade doet.

Wanneer u nog een Joomla! ® versie draait die 1.5 of zelfs 1.0 is dan is het volledig opnieuw opzetten van de site vaak de beste optie. De verschillen zijn inmiddels zo groot dan er sprake is van een upgrade in plaats van een eenvoudige update.

Wanneer u uw Joomla! ® website moet upgraden van een oudere versie naar de meest recente versie van Joomla! ® en u bent niet zeker of dit wel gaat lukken? Neem dan contact op met een Joomla! ® Specialist en bespreek wat voor u de beste oplossing is.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw Joomla! ® Upgrade.

 

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.