Zoekmachineoptimalisatie voor Google (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Je website beter vindbaar maken ? Wie droomt er niet van een plek op de eerste pagina in Google.

Wij kunnen je helpen om de juiste weg te vinden middels praktische tips en in je eigen tempo. In begrijpelijke taal en geschikt voor alle soorten websites en webwinkels.

Het goed vindbaar zijn van je website en/of webshop is in toenemende mate van belang voor veel bedrijven.
Er zijn heel veel manieren om dit voor elkaar te krijgen maar de beste en meest blijvende manier is toch het zorgen voor kwalitatieve, relevante inhoud op je website en webshop in combinatie met het optimaal gebruik van de aanwezige techniek binnen Joomla.

Inhoud

Voor zoekmachines is veel inhoud belangrijk, helaas is het niet zo dat je dit kunt bereiken door maar zoveel mogelijk inhoud te kopiëren van anderen, je zult dit zelf moeten doen en vooral moeten letten op de kwaliteit en originaliteit van je teksten.

Technieken

Naast het vullen van de site met inhoud is er ook het correct toepassen van bijvoorbeeld trefwoorden welke je optimaal moet toepassen op diverse plekken op je website. Wanneer je zoekt op zoekmachineoptimalisatie dan kom je woorden tegen als "headers", "alt tags", 'meta-tags" en meer van die mooie woorden. Wanneer deze woorden je niets zeggen dan is het misschien goed om je door een professional te laten voorlichten. Je kunt daarna zelf aan de slag om je website op de juiste manier te vullen en daarmee je website aantrekkelijker te maken voor Google en andere zoekmachines.

Uitbesteden

Natuurlijk kan je deze werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Al naar gelang je budget en wensen kunnen wij deze optimalisaties voor je realiseren.

Stuur ons een mailtje met je vragen en wensen en we nemen spoedig contact met je op.

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.