HikaShop Joomla! webshopWilt u een webshoppakket binnen uw Joomla! dan kunt u hiervoor HikaShop gebruiken. HikaShop is een veelgebruikte en uitgebreide extensie waarmee aan uw Joomla! website de functionaliteiten van een webshop kunnen worden toegevoegd.

Als u een keuze heeft gemaakt voor een webshoppakket dan begint het echte werk pas. U moet de webshop voorzien van uw eigen stijl zodat de klanten u herkennen en er moeten producten worden toegevoegd aan de webshop.

Bovengenoemde acties kunnen echt zo eenvoudig zijn als het klinkt, maar vaak komt er meer bij kijken. Denk maar aan zaken als:

  • U wilt dat uw website goed vindbaar is door zoekmachines dus vooraf is er onderzoek nodig om de juiste zoekwoorden direct goed in je webshop toe te passen.
  • Klanten moeten eenvoudig de producten kunnen vinden in uw shop dus een heldere structuur is erg belangrijk.
  • Er moet worden afgerekend met bijvoorbeeld iDeal maar ook achteraf betalen, PayPal of Apple Pay zijn mogelijk.
  • Prijsaanpassingen moeten eenvoudig gedaan kunnen worden direct in de webshop, via een import of een directe automatische koppeling.
  • Kortingen, aanbiedingen, acties, ze moeten allemaal mogelijk zijn

Betaalproviders

Om zonder moeite diverse betaalmethodes aan te kunnen bieden kunt u gebruik maken van een zogenaamde betaalprovider. Zij bieden tegen vaste tarieven uitgebreide diensten aan en vaak ook nog zonder opstartkosten. Ons advies gaat uit naar Mollie omdat zij naast de laagste prijs ook nog eens prima bereikbaar zijn en veel functionaliteiten bieden.

Neem contact met ons op over HikaShop

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees ons privacy statement voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?