Is eset een goede virusscanner?

Jazeker, ESET Internet Security is als beste getest door de Consumentenbond waarbij de complete antivirusoplossing voor consumenten gewaardeerd werd met een score van 8,4.

Het gebruiksgemak wordt door De Consumentenbond zeer gewaardeerd. Bij alle onderdelen in de test presteerde ESET Internet Security zeer goed. Zelfs bij de bescherming tegen malware scoorde de software een 8,5 en een 8,1 voor het onderdeel computervertraging. In deze test werden deze keer 23 virusscanners vergeleken.

In voorgaande jaren heeft ESET inmiddels al 5 keer eerder zich "beste uit de test" mogen noemen. Dit is een geruststellende gedachte als het gaat om de software waarmee je kwaadaardige software, phishing en malware van je PC af wilt houden. Gelukkig doet ESET dat met veel succes en dan ook nog eens met een geringe systeembelasting.

Meer informatie over ESET Internet Security vindt u op ons overzicht met ESET producten.

Adresgegevens

Fresiastraat 18
4921 HC Made
Nederland

Telefoon: 0162 - 820 235
E-mail:

Informatie
KvK :   78550645
Rabobank :   1599.42.675
IBAN :   NL27RABO0159942675
BIC :   RABONL2U
BTW :   NL861446355B01

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Joomla! 3 Certified Administrator
Mollie Partner
De Linie ICT staat in de Joomla! Resource Directory

De Linie ICT en deze site zijn niet gelieerd aan of goedgekeurd door The Joomla! Project ™. Alle producten en diensten die via deze site worden aangeboden, worden niet ondersteund of gegarandeerd door The Joomla! Project of Open Source Matters, Inc. Gebruik van de Joomla! ®-naam, -symbool, -logo en gerelateerde handelsmerken is toegestaan ​​onder een beperkte licentie die is verleend door Open Source Matters, Inc.